Üdvözlünk, Vendég | Csoport "Vendégek" | RSS
FC «Nevetlen»
Ifi Kupa 2004
 
Hajrá Nevetlen!
Belépés
A bejelentkezett felhasználók nem ütköznek a jobb felső sarokban elhelyezkedő reklámblokkba!

Menü

Cikkek
Ugocsa [66]
Kárpátalja I. [1]
Kárpátalja II. [4]

Előző mérkőzés
Ugocsa 2015
22. for.
bajnoki
Nevetlen stadion


2015.10.13.
14:00
Nevetlen 3:1
(2:1)
Fancsika

21. forduló
Ugocsa 2015
21. for.
bajnoki
Lokomotiv stadion


2015.10.04.
14:00
Királyháza 1:0
(4:0)
Nevetlen

Számláló

Ugocsa 2015
Csapatok M P
1. Újlak 18 43
2. Szőlősvégardó 18 41
3. Komját 18 33
4. Csepe 18 31
5. Nevetlen 18 28
6. Fancsika 18 26
7. Királyháza 18 24
8. Egres 18 17
9. Keresztúr 18 16
10. Újhely 18 0
D. Verbőc
D. Veréce

Ugocsa 2015 (U18)
Csapatok M P
1. Egres 18 45
2. Királyháza 18 38
3. Újlak 18 36
4. Fancsika 18 28
5. Csepe 18 28
6. Nevetlen 18 26
7. Komját 18 26
8. Szőlősvégardó 18 20
9. Keresztúr 18 15
10. Újhely 18 0
D. Verbőc
D. Veréce

Nyitólap » 2011 » Augusztus » 28 » Forgolány–Nevetlenfalu (20. forduló)
21:12
Forgolány–Nevetlenfalu (20. forduló)

2011. augusztus 28., vasárnap
Forgolány 2–2* Nevetlenfalu
Érdekes találkozónak lehetett tanúja az a kb. 150 szurkoló, aki lelátogatott a nyár utolsó fordulójának "magyaros" meccsére, a Forgolány–Nevetlenfalu találkozóra... Tikkasztó hőségben kezdődött a mérkőzés, ami elő jött: pontatlan játék és lassúság formájában, de azért láthattunk szép megoldásokat is!
A mérkőzés izgalmai az első félidő véghajrájában mutatkozott meg: egy távoli forgolányi lövés tartott a kapu jobb felső sarkába, amely úgy tűnt elkerüli a kaput, de nem, a lécről a hálóba kötött ki a labda – 1:0.
Alig telt el néhány másodperc mikor szabálytalankodnak a forgolányiak a tizenhatosuk előtt, amelyet Daniló Attila pompás lövése értékesít – 1:1. (kicsit verécés feelingje volt a gyors válasznak)
Tehát 1:1-es állásnál vonultak le félidőben a csapatok. A második játékrészre át tudta menteni formáját csapatunk, de nem jött az eredmény, egészen a 63. percig, amikor egy védelmi hibát kihasználva magához ragadt a vezetést a nevetleni gárda – 2:1.
Nem tartott túl sokáig az öröm, mivel a 75. percben pontrúgáshoz jutott a forgolányi együttes, amelyet értékesítettek is – 2:2.
Az egész mérkőzésen a hazaiak partjelzője, annyira rosszul jelezte a bedobásokat és leseket, hogy még a saját kapusa is rászólt, hogy ítéljen jól, ugyan a sípmester (Halasz Pavlo) többször is jól felülbírálta az asszisztensét, de a nevetleni szurkolókat a partjelző hibás jelzései fokozottan hergelte, a nevetleni csapat vezetőedzője - még a mérkőzést megelőzően - felajánlott egy partjelzőt, arra hivatkozva, hogy ittas állapotban van a kijelölt aszisztens, de a zászlót kivették a kezéből, így két forgolányi partjelző segédletével vezette a mérkőzést.
A 79. percben érkezett a meglepetés. (Mivel olyan tiszta mérkőzést láthattunk, amelyen mindössze egyetlen sárga lap, és a bíró döntései is vitán felüliek voltak.) Az egyik hazai szurkoló (valószínűleg ittasabb volt a kelleténél), egy óriási pofont kevert le a partvonal mentén a gyerekével guggoló Kovács Jenőnek, úgy, hogy a 2 évesnél fiatalabb kisgyermek is elterült a pálya mellett, amelyet az apa és a nagyapa sem hagyott szó nélkül, a férfi menekülőbe kezdett és a partvonal mentén igyekezett minél messzebb jutni, de nem sikerült neki, mivel utolérték a sértettek, elcsattant a revans-pofon... Erre a két fél szurkolótábora összeszaladtak az eset köré, amelynek az lett a vége, hagy a játékvezető véget vetett a mérkőzésnek, amelybe a nevetleni csapatkapitány nem egyezett bele, de a hazai gárda játékosai támogatták a döntést. Az ügyet a fegyelmi bizottság vizsgálja.
Megtekintések száma: 1756 | Hozzáadta: Admin | Helyezés: 3.0/1
Összes hozzászólás: 12
1 Eszter  
1
A cikkhez csak annyit tennék hozzá: biztos forrásból tudom, hogy a forgolányiak második gólja eléggé szabálytalanul került be a hálóba!!! A kapus már szaladt a labdát megfogni, amikor hirtelen erős ütést érzett a jobb bordáiban, ami összecsuklásra kényszerítette. Így lett 2:2. Lehet, hogy most boldog az a forgolányi (oroszfalusi lakos) játékos, de a lelkiismerete nem bántja????

2 A-forgolanyi-kollektiva  
2
A teljes igazsághoz az is hozzátartozik: Keveredett amibe keveredett az öreg a kiskorút nem bántotta!

4 Admin  
1
Ez teljes egészében így igaz, hogy az Endre bácsi a gyermeket nem ütötte meg (a rövid beszámoló annak okáról, hogy miért szakadt félbe a találkozó, és nem pedig a szóban forgó személy lejáratására irányult, hanem az esetről való kellő tájékoztatást irányozta meg a szólás szabadságával). Ha a cikkem első változatából ez jött le, most: itt nyilvánosan bocsánatot kérek sad , a módosított cikk tükrözi a valóságot, amennyiben valaki ezzel nem ért egyet wink és szeretné kiegészíteni, pontosítani: az kérem regisztráljon (baloldalt fent a belépés mellett található), lépjen be az oldalra és szóljon hozzá... üdvözlettel, admin. dry

3 Admin  
1
Én azért több hozzászólást várok... Gyerünk: Hol vagytok szurkolók? Lehet regisztrálni, és véleményt nyilvánítani, kiegészíteni, megmagyarázni a nem teljesen tiszta részeket... Ez egy közösségi oldal, ami többek között azért is jött létre, hogy megvitassuk az efféle nézeteltéréseket, félreértéseket, és hogy objektíven lássunk: tárjuk fel mind két oldal véleményét. Gyertek, alkossunk közösséget!!! Hajrá, Nevetlen! Hajrá, Szőlősvidéki foci... (Magyarok vagyunk, beszéljük meg... wink )

5 juve  
-2
ez nem történt volna meg ha a nevetleni szurkoló nem kezdi meg a partjelzöt rángatni mert ebböl kezdödött az egész cirkusz mivel márnem birták a nyomást és 2:2 után jött volna a harmadik forgolányi gol is ezt nem birták megemészteni a szurkolók és egy öreg bácsit néztek ki maguknak.ez egy nagy szégyen.

6 Admin  
0
Én azt mondom no komment. Csak idézném a történteket:
"Az egész mérkőzésen a hazaiak partjelzője, annyira rosszul jelezte a bedobásokat és leseket, hogy még a saját kapusa is rászólt, hogy ítéljen jól, ugyan a sípmester (Halasz Pavlo) többször is jól felülbírálta az asszisztensét, de a nevetleni szurkolókat a partjelző hibás jelzései fokozottan hergelte, a nevetleni csapat vezetőedzője - még a mérkőzést megelőzően - felajánlott egy partjelzőt, arra hivatkozva, hogy ittas állapotban van a kijelölt aszisztens, de a zászlót kivették a kezéből, így két forgolányi partjelző segédletével vezette a mérkőzést."

7 Eszter  
1
Szerintem ez így nem igaz, mert ha megnézed a tabella állását te is észreveheted, hogy a nevetleni csapat SOKKAL jobb, mint ti vagytok! Biztos, hogy nem ti nyertetek volna!!! Indoklást is adok hozzá: a nevetleniek folytatni szerették volna a játékot, a forgolányiak mondták azt, hogy legyen vége! GONDOLKODJ EL EZEN!!!!XD smile

8 juve  
-2
csak papiron avval nem érsz semmit de ha ott lettél volna meccsen láttad volna.a mecssröl annyit hogy ha nem vágják a birohoz hozzá az ásványvizes flakont meg nem támadnak rá sörös üveggel akkor nem fujta volna le.és pont mi fujattuk le mikor jobb volt forgoány szásszor.csak ugyebár nevetlennek miden meccsen balhézni kell ha lássák jobb az ellenfél.ezért nem játszhatnak otthol.mert mi nem pénzel focizunk hanem szivböl.

9 Admin  
1
Na ez nagyon sértő és alaptalan hozzászólás volt.
Vegyük sorra, és tagolva:
1) Ez nem a "papir" (amit nem is így írnak helyesen), hanem a valóság.
2) Ezt írtad: "ha ott lettél volna meccsen".. Válaszom: Ott voltam a meccsen, és az incidenstől néhány méterre álltam.
3) Ezt írtad: "ha nem vágják a birohoz hozzá az ásványvizes flakont meg nem támadnak rá sörös üveggel akkor nem fujta volna le". Válaszom: Nem ásványvizes flakon volt, hanem Nesté üdítőitalas flakon, és nem a mérkőzésen dobta a játékvezető felé a Popovics úr, hanem akkor, amikor már 10 perce véget vetett a mérkőzésnek, sőt már le is vette a bírói szerelését, illetve az autójánál a protokolt írta, magyarán semmi köze nem volt már a meccshez, így a csapat a tettéért nem vonható felelősségre, csak polgárjogilag, azaz ha Halasz Pavlo sípmester úr ezt sérelmezi, maximum annyit tehet, hogy beperli.
4) Ezt írtad: "csak ugyebár nevetlennek miden meccsen balhézni kell ha lássák jobb az ellenfél". Válaszom: Fancsika ellen volt az egyetlen 'balhénk', amelyet simán megnyertük volna, és a lefújás pillanatában is vezettünk 1:0-ra, akkor a játékvezető jogtalan ítélete váltotta ki a szurkolók elégedetlenségét.
5) Ezt írtad: "ezért nem játszhatnak otthol.mert mi nem pénzel focizunk hanem szivböl". Válaszom: Minden szavad rágalom, ezért felkérlek bizonyítsd!!! Ha nem akkor fogadd el egy olyan személy elmondását, aki látja a csapat anyagi helyzetét. Tehát, a csapat egyetlen játékosa sem kap fizetést, ha nyerünk vagy akár veszítünk megisznak a srácok néhány sört - ennyi; valamint a vezetőedző erőfeszítéseinek köszönhetően biztosítja a pálya alkalmasságát egy mérkőzéshez (értem ezalatt: kaszálás, vonal kijelölése stb.), illetve a csapat eljuttatásának biztosítása az idegenbeli mérkőzésekre (üzemanyagköltség, ásványvíz stb.).
Remélem világos és érthető voltam!

10 Eszter  
1
Nézz a tabellára és láthatod, hogy a nevetleni csapat mennyire elől áll, és mennyire van hátul lemaradva a forgolányi csapat! A NEVETLENI CSAPAT SOKKAL ERŐSEBB, MINT A FORGOLÁNYI!!!! EZ TÉNY ÉS VALÓ, AKI MÁSHOGY GONDOLJA ÁLOMVILÁGBAN ÉL!!!

11 juve  
-1
admin még te mondod hogy ez nagyon sértö volt akkor mi mit szoljunk az elsö cikkedhez:mikor egy nyugdijas bácsit rágalmaztál meg:pont azt akinek 3 unokája van és ovodába dolgozik és még te beszélsz inkább hagyjuk oké.legyetek boldogok a három pontal ugysem értek vele semmit.amugy meg forgolány a péterfalvi meccsét is otthol játsza:ha nem hiszed járj utána ennyi.

12 Admin  
0
Csakhogy én képes vagyok nyilvánosan bocsánatot kérni. De valaki képtelen rá! Valamint a cikket is pontosítottam. A rágalom szót inkább ne használd, mert te az előző hozzászólásodban (8.) több rágalmat írtál, mint valóságot. Én mikor leírtam az első cikket, akkor szemtanúja voltam, ahogy elterül Kovács Jenő és a kisfiú, csak azt nem tudtam, hogy a pofont Jenő kapta... ennyi volt a pontatlan az első változatban, amely valamivel több, mint 1 napig volt elérhető, és mihelyt értesültem a valódi elszenvedőről azonnal módosítottam.

Más: ha hazai pályán fogjátok játszani a Péterfalva elleni mérkőzéseteket, akkor valószínűleg később lesz csak jogerős a döntés, de ami késik nem múlik! (Mihelyt van bővebb információm, közzéteszem.)

Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés

Naptár
«  Augusztus 2011  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Mentett bejegyzések

Járási góllövőlista
(Ugocsa bajnokság 2013)
Gólszerző (csapat) G
1.  Jakab M. (Ardó) 22
2.  Kurilos S. (Szőlősv.) 20
3.  Maruska V. (Szőlősv.) 17
4.  Gergely N. (Nevetlen) 14
5.  Jaremcsa M. (Szirma) 13
5.  László D. (Salánk) 13
5.  László J. (Salánk) 13
 G - rúgott gólok száma.

Házi góllövőlista
(Ugocsa bajnokság 2012)
Gólszerző G (B)
1.  Tóth András 8 (0)
2.  Imszticsei Mihály 7 (1)
3.  Cigus Alexandr 3 (0)
4.  Oroszi Gábor 2 (0)
4.  Nagy Róbert 2 (0)
4.  Domokos Ferenc 2 (0)
7.  Tatár Sándor 2 (1)
8.  Seres József 1 (0)
9.  Simon György 1 (1)
 G - rúgott gólok száma;
 B - büntetőből (tizenegyesből).

Partnereink

Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 103

Üzenőfal

Ugocsa 2012 (felnőtt)
«А-csop.» (feln.) M P
1.  Fancsika (címv.)  12   26 
2.  Szőlősvégardó  12   21 
3.  Szirma*  12   20 
4.  Salánk  12   19 
5.  Egres  12   13 
6.  Veréce  12   10 
7.  Komját¹  12   8 
«B-csop.» (feln.) M P
1.  Feketeardó  14   32 
2.  Onok  14   29 
3.  Borzsavszke  14   24 
4.  Nevetlen  14   17 
5.  Palád  14   17 
6.  Csepe¹  14   14 
7.  Királyháza¹  14   14 
8.  Újhely  14   10 
 ¹ újonc/visszatérő.
 * Szirma csapatától levont 1 pontot a Szövetség, mert a 4. fordulóban a játékosok elhagyták a futballpályát: a Szőlősegres elleni mérkőzésen!

Ugocsa 2012 (ifjúsági)
«А-csop.» (ifj.) M P
1.  Veréce  12   28 
2.  Szőlősvégardó  12   24 
3.  Szirma  12   18 
4.  Egres  12   16 
5.  Salánk  12   12 
6.  Fancsika (címvédő)  10   11 
7.  Komját¹  12   7 
«B-csop.» (ifj.) M P
1.  Onok  14   33 
2.  Feketeardó  14   31 
3.  Nevetlen  14   31 
4.  Újhely  14   31 
5.  Királyháza¹  14   10 
6.  Palád  14   10 
7.  Borzsavszke  14   10 
8.  Csepe¹  14   8 
 ¹ újonc/visszatérő.

© 2011.06.13, 11:34 - 2024.03.28, 20:01 Budaházi Mihály
Az eredmények nem hivatalosak, csak és kizárólag a vidékünk labdarugása iránt érdeklődők tájékoztatására szolgál!